a grand new entrance

A BRAND New Entrance

A brand new entrance was built onto the front of this property to connect the old house with the garage wall! Thereby creating a rectangular structure that was built up to enclose the space and create a brand new entryway. This has created a much better flow upon entering this house as well as providing a welcoming entrance complete with a beautiful mango wood console table, industrial mirror and comfy bench to remove shoes. We chose a dramatic wallpaper for the walls and used the darker shade of it in the immediate entrance and then a lighter coloured version of it running down the hallway and into the kitchen which is then painted in Farrow & Ball Cornforth White. The transition between the lighter grey wallpaper into the cornforth white, is really subtle and it has created such a nice airy vibe. You’ll see in the end images in the gallery below, how this space looked before it was built and designed etc.